coach image coach image

Heippa, olen Laura,
Cambridge Valmentajasi.

Laura Lindberg

040-7499506

laura.lindberg@cambridgeohjelma.fi

Valkeakoski

Asemantie 4, 37630

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Koulutustaso

Expert Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut minua aina.

Mieli ja keho ovat hyvin paljon yhteydessä toisiinsa.

Järkevä ruokavalio, liikunta ja uni vaikuttaa mielemme hyvinvointiin.

Olen toiminut Valkeakoskella valmentajana vuodesta 2017 ja ollut mukana monen onnistumisessa ja nähnyt upeita tuloksia. Itse olen myös Ohjelmalla laihduttanut ja tiedän että tämä toimii loistavasti.

Oikeanlaisella ravinnolla ja laihdutuksella saa lisää energiaa arkeen ja välttää myös elintapasairaudet.

Taso Ohjelman avulla räätälöidään juuri sinulle oikea ja sopiva tapa pudottaa painoa. Sekä painonhallinnassa on 2 vuoden seuranta, jolloin olen tukenasi.

Otahan rohkeasti yhteyttä ja tule onnistumaan!

Onnistujat


before
after

Ann-Mari Loppi

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Minulla oli tavoite olla 30-vuotiaana parhaassa fyysisessä kunnossa, melkein olinkin, mutta raskaus ja hiljattainen synnytys…"

Lue lisää
before
after

Jaakko Paasio

"Halusin muutosta elämäntapoihini. Ennen söin ja join, miten sattuu, enkä kiinnittänyt huomiota ruokailutottumuksiini. Cambridge Ohjelman avulla sain itseni kuntoon ja…"

Lue lisää
before
after

Jaana Hakala

"Taipaleeni alkoi keväällä 2017. Läheisen kuolema herätti minut ajattelemaan terveyttäni ja elämää yleensä.Sairaudelle ei voi mitään mutta minkä itse voin…"

Lue lisää
before
after

Katri Seppälä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Oma peilikuva ei tyydyttänyt ja terveyshaitat sekä väsymys. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Cambridge laihdutus oli…"

Lue lisää
before
after

Kaisa Kanth

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Oma motivaatio siihen että asioiden pitää muuttua. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Tuntui hyvältäkun oli ryhmän…"

Lue lisää
before
after

Hannele Hiukkanen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Oma työterveyslääkärini ehdotti jo vuonna 2016  minulle Cambridge-laihdutusohjelmaa, sillä verenpaineeni oli korkea ja verensokeri- ja…"

Lue lisää
before
after

Kirsi Koriseva

"Kun ensimmäinen käyntini 24.10.17 Camridge valmentaja Laura Lindbergin luona oli ohi, olin kauhuissani.Siis itseni puolesta. Olin jo monet vuodet vältellyt…"

Lue lisää
before
after

Milla Setälä

"Kesän 2017 alussa päätin, etten huoli enää yhtään lisää lomakiloja. Painoa oli salakavalasti hiljalleen päässyt kertymään. Otin yhteyttä Lauraan. Jo…"

Lue lisää
before
after

Minna Tuhkanen

"Halusin pudottaa viisi kiloa ja onnistuin siinä hienosti. Aikaa meni vain neljä viikkoa ja koenkin, että onnistuminen sujui helposti. Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Sanna Mustamo

"”Askel kerrallaan kurinalaisesti kohti tavoitetta”. Alun pari ekaa viikkoa, kun läheisten, ystävien ja valmentajani tukemana selvisin – tiesin tulevani onnistumaan!…"

Lue lisää
before
after

Sari Laurell

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Reilu vuosi sitten elokuun alussa iski ”ällötys” omaan oloon ja väsymykseen. Yritin itse pudottaa ja…"

Lue lisää
before
after

Satu Nieminen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Työkaveri aloitti ja päätin hänen toimesta aloittaa myös. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Koin hyvänä, välillä…"

Lue lisää
before
after

Suvi Johansson

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Syksyllä 2018 helteisen kesän jälkeen, kun oli aika vetää farkut jalkaan ja ne kiristivät ja…"

Lue lisää
before
after

Taina Ruohosalo

"Olen Taina 40 vuotta ja melkeimpä koko ikäni taistellut painoni kanssa. 2005 aloitin ensimmäisen laihdutuksen ja jossain vaiheessa paino oli…"

Lue lisää
before
after

Tero Kariluoma

"Terveystarkastuksessa huhtikuussa lääkäri totesi verenpaineeni kohonneen. Seurataan verenpainetta ja jos seurannassa edelleen kohonnut niin harkitaan lääkitystä. Lääkitystä, kuulosti pahalta. Lääkäri…"

Lue lisää
before
after

Tiina Rautanen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Kyllästyminen omiin kiloihin. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?Oikein hyvänä kokemuksena, oli kuitenkin helppoa noudattaa ohjeita ja pikkuhiljaa…"

Lue lisää