coach image coach image

Heippa, olen Kristiina,
Cambridge Valmentajasi

Kristiina Laulumaa

050-5623316

kristiina.laulumaa@cambridgeohjelma.fi

Laihduttamo Oulu

Pakkahuoneenkatu 10, 90100

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle iän karttuessa entistä tärkeämpää, ja fyysinen puoli on yhtä tärkeää kuin henkinen. Cambridge Ohjelma on oiva apu fyysisessä hyvinvoinnissa ja se on auttanut minua sekä laihduttamaan että pysymään ihannepainossani. Ja todellakin, siitä kaikesta lisääntynyt fyysinen hyvinvointi on tuonut lisää iloa ja tasapainoa koko elämään! 

Painonhallinnassa auttaa itselläni lyhyt dieetti vähintään kerran vuodessa, esim. Detox puhdistaa kehon ja samalla paino alenee. Mikä parasta, käyttäessäni Cambridgen ateriankorvikkeita saan niistä kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet. Tämä on myös hyvä ’kuuri’, jolla saa kehon tasapainoon flunssan tai antibioottikuurin jälkeen. 

Tule sinäkin kokeilemaan, ja kasvattamaan omaa hyvinvointiasi! Oli tavoitteesi sitten pieni tai suuri painonpudotus tai ’vitamiinitankkaus’ keventymisen ohella, niin tämä sympaattinen valmentaja auttaa sinua onnistumaan. Yksin ei tarvitse laihduttaa!

VALMENNUS ETÄNÄ

Voit varata minulta toimistoajan lisäksi ajan etävalmennukseen. Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarauksestani, jonka ajat ovat pääasiassa lähivalmennukseen, niin laita vaikka tekstiviesti tai soita, niin etsitään sinulle sopiva aika. Tuotteita voit myös tilata kotiin nettikaupan kautta, ja linkitys minuun onnistuu, kun ilmoitat minulle ostoista ennen kuin tilaat. Joku valmentajista ottaa yhteyttä sinuun joka tapauksessa. Haluamme että sinä onnistut ja parhaiten onnistut, kun sinulla on oma valmentaja, turvalliset ateriankorvikkeet ja oma suunnitelma.

Aloita jo tänään!