coach image coach image

Heippa, olen Kristiina,
Cambridge Valmentajasi

Kristiina Laulumaa

050-5623316

kristiina.laulumaa@cambridgeohjelma.fi

Laihduttamo Oulu

Pakkahuoneenkatu 10, 90100

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut minulle  tärkeää.  Vanhemmiten olen ymmärtänyt että fyysinen puoli on yhtä tärkeää kuin henkinen, ja  Cambridge Ohjelma onkin auttanut minua sekä laihduttamaan että  pysymään ihannepainossani. Yllättävää kyllä, laihduttaessani olen saanut kaikki  tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet Cambridgen ateriakorvikkeista. Ja todellakin, siitä kaikesta lisääntynyt fyysinen hyvinvointi on tuonut  lisää iloa ja tasapainoa koko elämään!

Tehtäväkseni koen nyt auttaa ihmisiä kasvattamaan omaa fyysistä  hyvinvointia painonpudotuksella ja painonhallinnalla. Oli tavoitteesi  sitten pieni tai suuri painonpudotus, niin tämä sympaattinen valmentaja  auttaa sinua onnistumaan.

Tule sinäkin kokeilemaan, ja kasvattamaan omaa hyvinvointiasi! Cambridge Ohjelmalla oman valmentajan kanssa se onnistuu! 

POIKKEUKSELLISET AJAT

Voit varata minulta toimistoajan lisäksi ajan etävalmennukseen. Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarauksestani, jonka ajat ovat pääasiassa lähivalmennukseen, niin laita vaikka tekstiviesti tai soita, niin etsitään sinulle sopiva aika.

Tuotteita voit tilata etävalmennukseen tai vaikka tuotteisiin tutustumiseen netin kautta osoitteessa www.tääonse.fi. Nettikaupassa linkitys minuun onnistuu kun kerrot nimeni tilauksen yhteydessä, tai jos jätät kertomatta niin lähin valmentaja ottaa sinuun yhteyttä. Jos taas olet jo listoillani asiakkaana, niin sinut ohjataan automaattisesti minulle.

Yksin ei tarvitse laihduttaa tänäkään aikana!