coach image coach image

Heippa, olen Johanna,
Cambridge Valmentajasi

Johanna Harmainen

044-9880782

johanna.harmainen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Motivaatiovalmennus

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei, olen Johanna, päätoiminen valmentaja Oulusta. Kävin itse läpi suuren muutoksen noudattamalla Cambridge taso-ohjelmaa ja pudotin -60 kg painoa ja löysin kauan kadoksissa olleen elämäniloni takaisin. Vakuutuin Cambridge Ohjelman tehosta niin paljon, että päätin itse kouluttautua valmentantajaksi ja ryhtyä auttamaan muita.

Olen innostunut työstäni ja kiitollinen jokaisesta asiakassuhteestani. Olen valmentaja joka tekee tätä koko sydämellä, elää hetkessä mukana, kannustaa ja auttaa myös painonhallinta vaiheessa.

Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla säännöllisesti ja sitä myötä myös osaamiseni kehittyy.

Olen toiminut päätoimisena valmentajana vuodesta 2015 auttaen asiakkaitani pääsemään omiin tavoitteisiinsa. Opettanut pysyvän painonhallinnan kannalta tärkeitä elementtejä, kuten terveelliset ja monipuoliset ateriamallit, säännöllisen syömisen sekä suunnitelmallisuuden.

Valmentajana haluan tukea, kannustaa ja auttaa sinua painonpudotuksessa, onpa painonpudotus tavoitteesi sitten 5kg tai 50 kg. Yhdessä me onnistumme.

Valmennan yksilöasiakkaita, pienryhmiä, pareja sekä isompia ryhmä kokonaisuuksia Oulussa.
Tervetuloa valmennukseeni.

Onnistujat


before
after

Erkki Taipaleenmäki

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Terveydelliset syyt, jaksaminen ja hyvinvointi. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Ohjelma oli tehokas ja opasti hyvin…"

Lue lisää
before
after

Tiina Jurvelin

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Turvonnut ja epämukava olo sekä väsymys. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Alussa oli muutama päivä vaikea…"

Lue lisää
before
after

Tiina Hurme

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Painoni nousi hiljalleen, ja erityisesti tyttäreni sairauden takia. Olen tunnesyöppö, ja se alkoi vaikeana aikana näkyä…"

Lue lisää
before
after

Paavo Leviäkangas

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Minulla oli kaksi syytä aloittaa Cambridge ohjelma, ensinnäkin olin kyllästynyt siihen isoon ihmiseen joka tuijotti…"

Lue lisää
before
after

Mika Meriläinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Olin tyytymätön itseeni, asenteeseeni kaikkea kohtaan ja omaan itsekuriini jo pitkään. Peilistä katsominen ahdisti ja parisuhdekkin…"

Lue lisää
before
after

Lauri Kinnunen

"Jatkuva väsymys etenkin työpäivien jälkeen alkoi käydä hermoille ja päätin, että jotain tarvitsee nyt tehdä. Halusin energiaa jokapäiväiseen elämään enemmän…"

Lue lisää
before
after

Kari-Pekka Harmainen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Vaimo huomautti kasvaneesta mahasta keväällä, joten päätin, että pitää ottaa syömiset jälleen haltuun. Annoskoot olivat…"

Lue lisää
before
after

Kari Mikkola

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Sydänvika ja ylipaino. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?Toimiva ja todella tehokas, kun valmentajan ohjeita kuuntelee ja toteuttaa."

Lue lisää
before
after

Jarkko Finni

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Terveydelliset syyt, alkoi tulla diabeteksen esioireita sekä polven alkava nivelrikko. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Hannele Lämsä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Minulle ylipainoa kertyi huonoista ruokailutottumuksista ja herkutteluista.Tunnesyöminen on ollut aina mukana elämän ylä- ja alamäissä."

Lue lisää
before
after

Hannele Heinonen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen aloittanut laihdutuksen vuoden jokaisena maanantaina, ja aina uudella metodilla, joten tässä ei ole mitään…"

Lue lisää
before
after

Arja Hietala

"Milloin laihdutit? 2.1.2017 Kuinka paljon laihdutit? noin 25kg Miten hallitset painoasi ? En syö lainkaan mitään makeaa (esim. karkki, leivonnainen,…"

Lue lisää