coach image coach image

Heippa, olen Jaana,
Cambridge Valmentajasi

Jaana Jauhiainen

045-3507557

jaana.jauhiainen@cambridgeohjelma.fi

Laihduttamo Kuopio

Puijonkatu 12, 70100

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Koulutustaso

Expert Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen koulutettu päätoiminen Cambridge Valmentaja. Valmennusurani alkoi toukokuussa 2015. Ennen valmentajaksi ryhtymistä takana oli oma onnistunut painonpudotus Cambridge Ohjelmalla. Ammattitaitoani Valmentajana olen kartoittanut käymällä koulutuksissa, esim. Cambridge Ravintovalmentaja -koulutuksen.

Valmentajanasi haluan olla innostava, kannustava ja tarjota vertaistukea. Taso-ohjelman avulla opastan ja ohjaan sinua kohti terveellisiä ja hyviä ruokailutottumuksia. Olen myös tukenasi painonhallinnassa.

Jos kamppailet ylipainosi kanssa – oli sitä vähempi tai enempi, varaa aika niin saadaan sinullekin oman elämäsi onnistumistarina!

Onnistujat


before
after

Helena Hiltunen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Terveydelliset syyt. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Yllättävän selkeänä ja helppona. Opin sietämään nälän tunnetta. Jos…"

Lue lisää
before
after

Janne Liimatainen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tyytymättömyys omaan olotilaan ja jaksamiseen. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Alussa tuntui vaikealta, mutta kun tulosta…"

Lue lisää
before
after

Anu Kupiainen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Huoli omasta terveydestä. Avopuoliso aloitti laihduttamisen ennen minua ja alkoi näkyä tuloksia, niin osalta sekin…"

Lue lisää
before
after

Eeva-Liisa Hoffren

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Liikkuminen oli vaikeaa. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppona! Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi? Helpompi…"

Lue lisää
before
after

Violetta Chornobil

"Miehet aina tykkäsivät minusta. En ole koskaan ollut kovin laiha, mutta olin hyvämuotoinen, viehättävä nainen. Esikoisen synnytyksen jälkeen olin lihonut…"

Lue lisää
before
after

Tuovi Huttunen

"Kyllästyin vetämään vatsaa sisään ja tursuamaan ulos minulle niin rakkaista vanhoista farkuistani. Ratsastushousut sain vedettyä enää niukin naukin kiinni. Olo…"

Lue lisää
before
after

Teija Marttala

"Aloitin Cambridge Ohjelman työkaverin innoittamana. Laihdutusmatkani oli helppo, mutta vaati kuitenkin panostamista ja suunnittelua. Tapasin valmentajaani säännöllisesti. Oivalsin monia syömiseen…"

Lue lisää
before
after

Suvi Vesterinen

"Laihdutuspäätökseni alkoi itää toden teolla käytyäni hyvinvointimessuilla Jaanan luona kehonkoostumusmittauksessa, joka kertoi totuuden kehoni voinnista, joka näkyi ja tuntui jo…"

Lue lisää
before
after

Mervi Nakari

"Painoni nousi vuosien saatossa pikkuhiljaa ja on niin helppo vain ostaa aina suurempaa vaate kokoa, eikä sitten huomakaan kuinka salakavalasti…"

Lue lisää
before
after

Aira Jääskeläinen

"Olin monta kertaa aloittanut erilaiset laihdutuskuurit niissä kuitenkaan onnistumatta. Tutustuin kissojen hankinnan kautta valmentajaani Jaanaan. Jaana kertoi olevansa Cambridge Valmentaja…"

Lue lisää
before
after

Marja Rytkönen

"Olen Marja,42 v. Aloitin Cambridge Ohjelmalla 15.5.2015. Aivan pakottavaa tarvetta laihduttamiselle minulla ei ollut, mutta muutaman kilon pudotus ei olisi…"

Lue lisää
before
after

Lassi Lappalainen

"Laihduttaminen tuntui itselleni ylivoimaiselta tehtävältä ennen Cambridge Ohjelmaa. Kokeilin välillä jotain ’ihme’ tabletteja tai yritin ottaa ittee niskasta kiinni, mutta…"

Lue lisää
before
after

Jari Pusa

"Olen 51 vuotias mies, ja ylipaino on ollut runsasta varmaan parikymmentä vuotta! Aloitin lokakuun alussa lenkkeilyn ja yritin keventää ruokavaliota."

Lue lisää