coach image coach image

Heippa, olen Heli,
Cambridge Valmentajasi

Heli Niemelä

040-1955782

heli.niemela@cambridgeohjelma.fi

Laihduttamo Tampere

Keskustori 7, 33100

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei! Minä olen Heli!

Olen Cambridge Valmentajana Tampereen Laihduttamolla.

Valmentaminen on minulle jo ennestään tuttua, sillä olen ollut aikaisemmin Cambridge valmentajana Nokialla. Viimeiset kaksi vuotta olen tehnyt muita töitä ja nyt tuli kova into palata takaisin valmennustyöhön. Kävin Cambridge Valmentajan koulutuksen nyt toistamiseen ja koen saaneeni paljon uusia eväitä aikaisemman osaamisen tueksi.

Haluan auttaa sinua painon pudotuksessa, koska tiedän että pystyt siihen! Olen itse laihduttanut 23kg vuonna 2012, joten tiedän omakohtaisesti minkälaisia haasteita painonpudotus tuo ja millaista on ylläpitää paino pudotuksen jälkeenkin.

Olen valmentajana kannustava, mutta pysyn tarvittaessa myös tiukkana, sinun parastasi ajatellen.

Elämässä, kuten painonpudotuksessakin tulee välillä haasteellisempia aikoja. Jos sinulla on haasteista huolimatta tahtotila jatkaa painonpudotusta, niin pyrin aina löytämään keinon ettei homma jäisi kesken.

Ota ihmeessä yhteyttä, oli tavoitteesi sitten pienempi tai suurempi. Lupaan auttaa sinua tässä prosessissa parhaani mukaan.

Onnistujat


before
after

Katri Tammi

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kertakaikkinen kyllästyminen ja tyytymättömyys omaan peilikuvaan Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Olin erittäin motivoitunut ja aloitin…"

Lue lisää
before
after

Jaana Tapola

"Viidenkympin rajapylvään kolkutellessa ovella 2013 päätin, että nyt jos enää koskaan annan läskille kyytiä! Lopullisesti. Alkuun hyvinkin skeptisenä ajatukselle taas…"

Lue lisää