coach image coach image

Heippa, olen Helena,
Cambridge Valmentajasi

Helena Kinnunen

0405884299

helena.kinnunen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei,

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on keskeinen arvo elämässäni.Luonteeltani olen sinnikäs, kannustava, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä.
Luonteeltani olen sinnikäs, kannustava, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä.
Omaa kokemusta painonpudottamisesta löytyy useiden vuosien varrelta ja iän myötä myös oma painoni on alkanut nousemaan entistä herkemmin.
Itse yritin yli 10 vuoden ajan päästä ihannepainooni, mutta tuloksetta. Lopulta löysin Cambridgeohjelman ja sain sen avulla pudotettua loput liikakiloni pois. Tämän myötä innostuin itse lähtemään Cambridgevalmentajaksi.
Taso-ohjelmaa noudattamalla painoa saadaan pudotettua ilman nälän näkemistä ja rääkkitreeniä. Opettelemme myös yhdessä ruokailun rytmittämistä, oikeita ateriakokoja ja terveellisiä ruoka-ainevalintoja. Jos haluat pudottaa painoasi, saada lisää energiaa ja oppia terveelliset elämäntavat osaksi jokapäiväistä arkeasi, lähde kanssani kohti uuden elämäsi ensimmäistä päivää!
Varaa aika jo tänään ! Tuen sinut kohti tavoitettasi!

Onnistujat sivuiltani voit käydä lukemassa muutamia luvan antaneiden onnistujieni tarinoita:)

Maksutavat:
• Käteinen, pankkikortti ja Master/Visa

Onnistujat


before
after

Teija Saario

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Ylipaino  Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?  Oli helppoa, kun noudatti ohjeita  Jos olet laihduttanut aikaisemmin, miten…"

Lue lisää
before
after

Satu Lehmusvuori

"Eräänä aamuna astuessani vaa’alle lukema sai minut kauhistumaan. Toki olin tuntenut olossani jo kauan nuo lukemat. Siitä se sitten lähti,…"

Lue lisää
before
after

Sari Olin

"”Olin jo pitkään ollut tyytymätön omaan ulkonäkööni. Paino oli noussut parin viimeisen vuoden aikana. Voin kokoajan huonosti ja vaikka mitä…"

Lue lisää
before
after

Sari Dyster

"Tarinani on varmasti hyvin tyypillinen: lasten syntymän jälkeen jääneet ylikilot ja siihen päälle vielä vuosien mittaan ”hemmottelusyömisestä” kertyneet lisäkilot. Jossain…"

Lue lisää
before
after

Leena Saarinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? ”Vuosia” olen yrittänyt itsenäisesti laihduttaa. Tikkurilan laihduttamo Cambridgin Helena ja Erkki Kinnunen osallistuivat Lc…"

Lue lisää
before
after

Juha Kuosa

"Aloitin laihduttamisen, kun voitin sen Radio Cityn kilpailussa.  Laihduttaminen Cambridgella oli helppoa, sillä se on valmiiksi suunniteltu. Ohjeita noudattamalla onnistuu.Olen…"

Lue lisää