Vi lyckades!

Armi Roukala

Namn: Armi Roukala

Startvikt: 76kg

Nuvarande vikt: 64kg

Supporter: Marjo Nurmio

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Joka päivä, pitkän aikaa, oma paino ja ulkonäkö vaivasi mieltä. Cambridge ohjelma oli ainoa, mitä en vielä ollut kokeillut.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Tämä ohjelma sopi minulle todella hyvin! Suunnitelma ja ohjeet olivat selkeät ja ennen kaikkea helpot. Kolmen lapsen äitinä ei ole hirveästi ylimääräistä aikaa liian monimutkaisille ja aikaa vieville ohjeille.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Cambridgellä laihdutus on nopeaa ja tehokasta! Tulokset ja onnistuminen näkyvät nopeasti, mikä motivoi todella kovasti pysymään suunnitelmassa!

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olen tällä hetkellä erittäin tyytyväinen saavutukseeni sekä myös tyytyväinen itseeni. Osaan arvostaa tämän hetkistä tilaani ja matkaani, joten motivaatiota nykyisen painon ja elintapojen ylläpitämiseen löytyy kovasti. Entiseen ei ole enää paluuta.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen huomattavasti tarkempi siinä, mitä ja kuinka paljon syön päivän aikana. Jatkuva herkuttelukierre katkesi tehokkaasti ohjelman aikana, ja olen pirteämpi sekä voin paremmin.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Jo ennen laihduttamista kiinnostus omaa terveyttä kohtaan nousi, ja se oli yksi syy, miksi lähdin tähän mukaan. Kehonkoostumusmittaukset olivat aika isoja kokemuksia, ja tajusin, että lukemiin kannattaa kiinnittää huomiota. Myös uudet ruokailutavat iskostuivat hyvin, vanhojen tapojen tilalle, mitä en ihan heti olisi odottanut.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Heti alussa tiesin, että tämä on tavallaan itselleni ”viimeinen” oljenkorsi, millä päästä ylimääräisistä kiloista eroon. Samalla oli helpottavaa tietää, että tämä todellakin toimii, kun tähän itse on valmis panostamaan. Aloituksesta on nyt noin puoli vuotta ja voin sanoa, että kertaakaan ei ole kaduttanut, että lähdin mukaan. Luonnollisesti päinvastoin. Tällä hetkellä on mukava, että saa keskittyä täysin terveellisiin ruokailutapoihin ja painon ylläpitämiseen. Ja tohtii tässä vaiheessa sanoa, että tämäkin vaihe onnistuu hyvin.

Valmentajalla oli matkani aikana isompi rooli, mitä aluksi osasin ajatellakkaan. Häneltä olen saanut kannustuksen ja ymmärryksen, joka tapaamisella. Erityisesti painonhallintaan saadut neuvot ja ohjeet ovat ehkä kaikista tärkeimpiä. Monta asiaa tuli näiden kuukausien aikana esiin, mihin en ollut koskaan aiemmin kiinnittänyt huomiota. On ihana tietää, että valmentaja kulkee aina mukana, ja on tästä edes aina tavoitettavissa minua varten.

Tillbaka