coach image coach image

Heippa, olen Satu,
Cambridge Valmentajasi

Satu Mustanoja

050-5612314

satu.mustanoja@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Autan Sinua onnistumaan nyt!

Olen sitä mieltä, että oma kokemus on ollut minulle valtavan hyvä kouluttaja tähän työhön. Ikuisesti uteliaisuudella maailmaa ja erityisesti ihmistä sen monipuolisuudessaan tutkineena koulutan itseäni jatkuvasti, voidakseni tarjota sinulle parhaan mahdollisen tuen silloin kun olet astumassa uuden, hoikemman ja terveemmän elämän polulle.

Valmentajana olen lämmin, innostava ja kannustava. Olen opiskellut myös paljon mielen liikkeistä ja haluan olla tukenasi, kun aina ei mene putkeen. Kotona ja työpaikalla on omat haasteensa ja varsinkin laihduttamisen aikana voi oma mielikin hakeutua omille urilleen. Älä huoli, yhdessä noustaan, vaikka välillä tuntuu pahalta.

Haluan elää hetkessä ja siksi annan asiakkailleni valmennuksen aikana täyden huomion. Tavoitteeni on antaa uusia eväitä reppuusi mättöannosten sijaan.

Omassa elämänkaaressani on tämän vuoden alusta alkanut uusi jakso. Siihen on liittynyt myös tilamuutokset. Ristiinassa muutin vuoden vaihteessa Mäkitie 4.ään. Lappeenrannassa minulle tarjoutui upea tila Assi Vapaudenaukiolla. Toivotan sinut tervetulleeksi lähivalmennukseeni edellä mainittuihin tiloihin tai etävalmennukseen paikasta riippumatta. Nettiajanvarauksesta voit varata myös ajan maksuttomaan tutustumiskäyntiin tai voit tulla pelkästään ostoksille. Soitathan kuitenkin etukäteen p. 0505612314

Mikäli olet kiinnostunut omasta urasta Cambridgen parissa, niin ota rohkeasti asiasta yhteyttä. Erityisesti Lappeenrannassa olisi tilausta useammalle päivälle valmennusta ja uusi tilani on upea ja riittävä useamman valmentajan käyttöön. Koulutuksen lisäksi autan sinua alkuun.

Juuri nyt on oikea hetki ja minä olen valmiina!

Nähdään pian
Satu

Vi lyckades!


before
after

Satu Laitinen

"Laihdutus ohjelman avulla on helppoa. Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Koin, että olen kömpelö, väsynyt ja peilikuvakaan…"

Läs mer
before
after

Salla Husu

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Päätin että nyt en enää osta isompia vaatteita. Tuntui että aina väsytti, eikä jaksanut lähteä…"

Läs mer
before
after

Laura

"Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? * Cambridge laihdutus oli lopulta ilahduttavan helppoa. Oli helppoa suunnitella päivän eväät valmiista valikoimasta. Rehellisyyden nimissä…"

Läs mer
before
after

Henna Wessman

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tuttavan kommentti: “oletko nielaissut jalkapallon?” Minulla on 6-vuotias tytär, jonka perässä en meinannut pysyä. Liikkuminen…"

Läs mer
before
after

Katri Nikkilä

"Vuosi 2014, ehkä yks toisensa perään vähän huonompi. Ketutti ja ahdisti kaikki. Kaverin face postauksia katsellessa kateellisena aattelin et jos…"

Läs mer
before
after

Katri Ryttyläinen-Korhonen

"Olen aina ollut toimelias ihminen. Kuitenkin aiemmin tärkeänä pitämäni aktiivinen ja liikunnallinen elämäntapani jauhautui työelämän kiireisiin, sairastumiseen ja arjen askareisiin."

Läs mer