coach image coach image

Heippa, olen Satu,
Cambridge Valmentajasi

Satu Mustanoja

050-5612314

satu.mustanoja@cambridgeohjelma.fi

Ristiina (2. krs)

Brahentie 16, 52300

Soittopyyntö

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

NYT ON PARAS HETKI ALOITTAA!

Olen sinua varten, kun olet päättänyt laihtua. Teen lähivalmennusta Mikkelissä (Ristiina) ja Lappeenrannassa, sekä etävalmennusta paikkakunnasta riippumatta. 

Oman hienon Cambridge-laihdutuskokemukseni kannustamana (2016/2017) ja itse valmentajaksi kouluttauduttuani haluan tarjota saman myös Sinulle. Olen saanut uusimman tiedon auttaa Sinua kohti omaa tavoitettasi. Hyvinvoinnin edistäminen on ollut tärkeä osa elämääni jo parinkymmenen vuoden ajan, ammattina hyvinvointi on ollut yli kymmenen vuoden ajan.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä, innostava ja ratkaisukeskeinen. Olisiko nyt aika juuri Sinun päätöksellesi? Tartu rohkeasti toimeen ja lähdetään yhdessä kohti Sinun parempaa oloa ja hyvinvointia.

Ole rohkea, olen Sinua varten!

Satu

”P.S. Valmennukset livenä Lappeenrannassa, Ristiinassa ja etänä paikasta riippumatta. Jos haluat ostaa vain tuotteita, varmista soittamalla: 05056122314.”

Vi lyckades!


before
after

Katri Nikkilä

"Vuosi 2014, ehkä yks toisensa perään vähän huonompi. Ketutti ja ahdisti kaikki. Kaverin face postauksia katsellessa kateellisena aattelin et jos…"

Läs mer
before
after

Katri Ryttyläinen-Korhonen

"Olen aina ollut toimelias ihminen. Kuitenkin aiemmin tärkeänä pitämäni aktiivinen ja liikunnallinen elämäntapani jauhautui työelämän kiireisiin, sairastumiseen ja arjen askareisiin."

Läs mer