coach image coach image

Heippa, olen Sanna,
Cambridge Valmentajasi

Sanna Holappa

040 080 5859

sanna.holappa@cambridgeohjelma.fi

Kempele (katutasossa / HiusTeamin kanssa yhteinen tila)

Zeppelinintie 1, 2.krs (kirjaston alakerrassa), 90440

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen toiminut nelisen vuotta Cambridge Valmentajana. Haluan auttaa Sinua saavuttamaan tavoitteesi! Olen kamppaillut painon kanssa koko elämäni, kunnes löysin avun Cambridge Ohjelmasta. Ohjelman avulla onnistuin laihdutuksessa ja opin hallitsemaan painoani.

Valmentajana olen positiivinen ja kannustava. Minusta sanotaan, että olen iloinen ja ystävällinen, mutta tarvittaessa tiukka tsemppari. Olen suunnitelmallinen ja eteenpäin pyrkivä, enkä jää vellomaaan epäonnistumisen tunteeseen. Tartun reippaasti asioihin, käärin hihat ja alan hommiin.

Jos tahdot muuttaa omaa tilannettasi ja päästä ihannepainoosi, tule kanssani mukaan Cambridge Ohjelmaan. Parasta Cambridgessa on se, että voin räätälöidä elämääsi sopivan tavan laihtua ja keinot pitää kilot poissa! Lupaan, että laihdut!

Vi lyckades!


before
after

Kirsi Hemmilä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olin jojoillut pitkään ja paino nousi vuodesta toiseen. Uimarengas vyötäröllä ahdisti. Mietin miten pitäisi syödä…"

Läs mer
before
after

Vuokko Tervo

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Painoa oli kertynyt, oli huono ja hankala olo. Huolestutti, miten paljon oli päässyt kertymään. Millaisena…"

Läs mer
before
after

Silja Syri

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin löytää taas oman itseni ja ymmärsin, että nyt on se aika. Piti löytää lopullinen…"

Läs mer
before
after

Helena Räisänen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Minulle on kertynyt kiloja aina helposti, perso kun olen ja kaikki maistuu aina hyvältä. Työnohessa…"

Läs mer
before
after

Pasi Jarva

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin itselleni hyvän olon tunteen, ei ollut hyvä olo. Halusin voida hyvin, olla terve. Liikun…"

Läs mer
before
after

Niina Tauriainen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Hankalan raskauden aikana kertyi kiloja. Olo oli epämukava ja vaikutti paljon itsetuntoon.Laihdutuksella oli minulle väliä,…"

Läs mer
before
after

Laura Ruotsalainen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Väsymys ja tympääntyminen tilanteeseen. Yksin ei saanut kertyneitä kiloja pois. Myös kolesteroliarvot huolettivat. Millaisena koit…"

Läs mer
before
after

Anna-Maija Lukkarila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Peiliin katsominen! Katselin valokuvia ja päätin, että nyt on aika tehdä jotakin. Myös polvivaivat saivat…"

Läs mer