coach image coach image

Heippa, olen Päivi,
Cambridge Valmentajasi

Päivi Eurasto

050-3300910

paivi.eurasto@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen sertifioitu Cambridge Valmentaja ja otan vastaan Tuusulassa, Rykmentinpuistossa.

Olen urheilullinen 50 -vuotias äiti ja vaimo. Aikaisemmat Personal Trainerin sekä Ravintovalmentajan koulutukseni ovat antaneet minulle paljon kokemusta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tein oman elämäntapamuutokseni vuonna 2013, keskellä talonrakennusprojektia sekä urheilevien teini-ikäisten kuskausrumbaa. Minä onnistuin, Sinäkin onnistut!

Cambridge Ohjelma on tehokas ja turvallinen laihdutusohjelma, jossa painonpudotuksen lisäksi tarkoituksena on oppia syömään oikein ja terveellisesti, suomalaisten ravintosuositusten mukaisesti. Painonpudotus tapahtuu ateriakorvikkeiden avulla ja Ohjelmaan kuuluu aina myös säännöllinen valmennus. Minä valmennan ja tuen sinua koko matkan ajan ja vielä sen jälkeenkin, olipa pudotustarpeesi sitten enemmän tai vähemmän.

Varaa aika jo tänään ja aloitetaan yhteinen matkamme mahdollisimman pian! Olet lämpimästi tervetullut myös ottamaan yhteyttä / tulemaan tutustumaan minuun ja kuulemaan lisää ilman sitoutumista. Kysythän lisää vapaita aikoja, mikäli sopivaa aikaa ei löydy ajanvarausjärjestelmästä.