coach image coach image

Heippa, olen Marjo,
Cambridge Valmentajasi

Marjo Nurmio

050-518 5591

marjo.nurmio@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Koulutustaso

Expert Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olet löytänyt itsesi pitkän linjan sparraajan luokse, jollaisena minä toimin 👍 Onnittelut siitä. Miksi et priorisoisi laihtaria ykkösasiaksi saman tien?

Itselläni on omakohtainen kokemus Cambridgella laihduttamisesta ja valmentajana olen toiminut jo reipas kuusi vuotta. Voin näin häpeämättä kutsua itseäni tämän alan ammattilaiseksi. Valmentajana minun on sanottu olevan aina iloinen ja energinen, helposti lähestyttävä, empaattinen ja ennen kaikkea kannustava ❤️. Tämä työ on rikasta ja rakasta, mikä näkyykin asiakkaideni kautta. Teen tätä suurella sydämellä, juuri sinunkin parhaaksesi. Jokainen asiakas on minulle yksilö ja yhtä tärkeä. 

Tiedätkös, että olet jo nyt yhden askeleen lähempänä unelmaasi, usko pois. Nyt sinun tarvitsee vain varata starttiaika, joka muuten näin poikkeusaikana onnistuu myös vastaanotolla käynnin lisäksi etänä. Mitä vielä odotat, nähdään pian!

Ajankohtaisista asioista, kuten juhlapyhien paikallaoloajoista infoan  https://www.facebook.com/cambridge.valmentaja.Marjo.Nurmio

Vi lyckades!


before
after

Susanna Rauma

"Lähdin laihduttamaan Cambridgella oikeastaan tuttavan suosituksen saattelemana. Kauan oli ollut sellainen olo, että jotain pitäisi tehdä, mutta kun se itseään…"

Läs mer
before
after

Armi Roukala

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Joka päivä, pitkän aikaa, oma paino ja ulkonäkö vaivasi mieltä. Cambridge ohjelma oli ainoa, mitä…"

Läs mer
before
after

Miia Pyhtilä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?        Otin yhteyttä Marjoon, koska tarvitsin apua painonpudotuksessa. Minulla oli ahdistava ja raskas olo, kuin…"

Läs mer
before
after

Janne Laakso

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?          Pysyvän muutoksen saavuttaminen, omasta terveydestä huolehtiminen. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?           Turvallinen tapa laihduttaa,…"

Läs mer