Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Laita lohifileet kattilaan ja peitä kylmällä vedellä.
Kun vesi alkaa kiehua, laske lämpöä ja anna kiehua varovasti 10 minuuttia minkä jälkeen kaada vesi pois kattilasta.
Sillä aikaa kun vesi kiehuu, höyrytä parsakaalia 5 minuuttia höyrytyskattilassa tai laita se siivilään höyryttymään kiehuvan lohikattilan yläpuolelle.
Sekoita kulhossa vispilällä sekaisin muna, jogurtti, sinappi, mustapippuri ja sitruunan kuoret.
Leikkaa lohi suuriksi paloiksi ja asettele uunivuokaan yhdessä parsakaalin kanssa. Kaada jogurttiseos päälle. Ripottele päälle tasaisesti korppujauhoja ja raastettua cheddarjuustoa.
Paista uunissa noin 20 miunuuttia, kunnes pinta kuplii ja saa kultaisen värin. Paistumisen aikana höyrytä tai keitä miniporkkanat.
Annostele gratiini lautaselle ja tarjoile miniporkkanoiden kanssa.
annokset 0