Print Options:

Uppopaistettu muna ja kevyemmät pekonicrumpetit

Antaa2 ServingsAika15 min

Kevyemmät pekonicrumpetit

 4 x 15 g ohuita vähärasvaisia pekonisiivuja
 1 suuri pihvitomaatti puoliksi halkaistuna
 2 keskikokoista munaa
 2 x 40 g crumpetteja
 jauhettua mustapippuria
 2 tl tomaattiketsuppia (valinnainen)
1

Lämmitä grilli ja asettele pekonisiivut ja tomaatin puolikkaat leikkauspuoli ylöspäin foliolla vuorattuun grillipannuun. Paista kuumassa grillissä n. 5 minuuttia, kääntäen pekonit toisinpäin puolessa välissä. Pekonien tulee olla rapeita mutta ei palaneita. Voit suorittaa tämän työvaiheen myös uunissa tai pannulla paistaen.

2

Kun pekonit ja tomaatit paistuvat, täytä pieni kattila vedellä ja kiehuta. Laske levyn lämpötilaa ja riko munat kuumaan veteen. Uppopaista pienellä lämmöllä kunnes munat ovat sellaisia kuin haluat. Noin 4 minuuttia ja valkuainen on kovettunut, mutta keltuainen on silti juoksevaa.

3

Paahda crumpetit ja asettele lautasille. Laita kummankin päälle puolikas tomaatti ja 2 pekonisiivua.
Siirrä varovasti munat kattilasta lusikan avulla pekonien päälle. Sirottele hieman mustapippuria annoksen päälle ja tarjoile samantien. Halutessasi voit nauttia annoksen ketsupin kanssa.

Nutrition Facts

annokset 0


Amount Per Serving
Calories 117