Print Options:

Terveellinen parsakaalipasta

Antaa2 ServingsAika20 min

 125 g orecchiette- tai pennepastaa
 300 g parsakaalia
 vähäkalorista öljyä
 2 valkosipulin kynttä viipaloituna
 ¼ tl kuivattuja chililastuja
 2 tl pinjansiemeniä
 60 g aurinkokuivattuja tomaatteja (ei öljyssä)
 jauhettua mustapippuria
 2 rkl pilkottua persiljaa
1

Keitä pasta suuressa kattilassa kiehuvassa vedessä paketin ohjeiden mukaan. Kun pasta on al dente eli kypsää, valuta vesi ja kuivata pastat hyvin.

2

Sillä aikaa kun pasta valmistuu, höyrytä parsakaali tai keitä kiehuvassa vedessä 5 minuuttia. Kaada vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä.

3

Lisää öljyä tilkka paistinpannulle ja laita kuumenemaan miedolle lämmölle. Kun pannu on kuuma, paista siinä valkosipulia ja chililastuja 1-2 minuuttia. Lisää joukkoon parsakaali, pinjansiemenet ja aurinkokuivatut tomaatit. Paista välillä sekoitellen 4 minuuttia.

4

Sekoita pasta ja muut ainekset keskenään. Mausta pippurilla. Lisää annoksen päälle persiljaa ja nauti!

Nutrition Facts

annokset 2


Amount Per Serving
Calories 173