Print Options:

Terveellinen makaronilaatikko

Antaa4 ServingsAika1 hr

Kevyt makaroonilaatikko

 1 dl soijarouhetta
 1 dl vettä
 200 g Snellmanin naudan jauhelihaa 10%
 1,50 dl makaroonia
 1,50 dl täysjyvämakaroonia
 1 Knorr kasvisannosfondi
 1 sipuli
 1 tl kuivattua basilikaa
 suolaa
 ¼ tl paprikajauhetta
 4 dl rasvatonta maitoa (voit käyttää myös laktoositonta)
 2 kananmunaa
 ¼ tl rouhittua mustapippuria
1

Sekoita kulhossa soijarouhe ja vesi, anna turvota n. 10 minuuttia.
Keitä makaroonit runsaassa vedessä annosfondin kanssa lähes kypsiksi.

2

Paista pannulla jauheliha ja kuutoitu sipuli. Lisää joukkoon soijarouhe, suola ja mausteet.

3

Sekoita makaroonit ja jauhelihaseos kulhossa. Kaada uunivuokaan

4

Sekoita kananmunat, mustapippuri ja maito keskenään ja kaada tasaisesti laatikon pinnalle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia

Nutrition Facts

annokset 0


Amount Per Serving
Calories 318