Laita sipuli, valkosipuli, chili, inkivääri, jauhetut mausteet ja korianterin lehdet tehosekoittimeen ja sekoita paksuksi seokseksi. Lisää joukkoon vesi vähän kerrallaan samalla sekoittaen.
Lisää joukkoon kanelitanko ja paista seosta pannulla keskilämmöllä jatkuvasti sekoittaen noin 1 minuutti. Lisää pannulle kana ja paista kolme minuuttia käännellen sitä seoksessa.
Kaada kasvisliemi, laita kansi pannun päälle ja kiehuta 10 minuuttia kunnes kana on kypsää. Poista kanelitanko.
Kanan kypsyessä, laita sipuli, kuminan siemenet ja liemi parsakaalille toiseen pannuun/kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia kunnes sipulit ovat pehmeitä. Sekoita joukkoon parsakaali, valkosipuli ja chili. Keitä 5 minuuttia kunnes parsakaali on pehmeää. Mausta mustapippurilla ja tarjoile kana. Ripottele päälle korianteria.