Print Options:

Terveellinen intialainen kana

Antaa1 ServingAika30 min

 1 silputtu sipuli
 2 valkosipulin kynttä
 1 tuore vihreä chili, pieneksi silputtu
 5 inkiväärin juurta pilkottuna
 1 kurkumaa jauheena
 1 korianteria jauheena
 ½ kuminaa jauheena
 muutama lehti tuoretta korianteria
 50 ml vettä
 1 kanelitikku
 300 g luutonta ja nahatonta kanan rintaa viipaloituna
 125 ml Cambridgen kasvisfondia tai kasvislientä
 2 tbsp pilkottua tuoretta korianteria
Tulinen parsakaali:
 ½ pieni sipuli silputtuna
 ripaus kuminan siemeniä
 2 tbsp Cambridgen kasvisfondia tai kasvislientä
 100 g parsakaalia
 1 valkosipulin kynsi silputtuna
 1 tuore chili silputtuna
 tuore chili silputtuna
1

Laita sipuli, valkosipuli, chili, inkivääri, jauhetut mausteet ja korianterin lehdet tehosekoittimeen ja sekoita paksuksi seokseksi. Lisää joukkoon vesi vähän kerrallaan samalla sekoittaen.

2

Lisää joukkoon kanelitanko ja paista seosta pannulla keskilämmöllä jatkuvasti sekoittaen noin 1 minuutti. Lisää pannulle kana ja paista kolme minuuttia käännellen sitä seoksessa.

3

Kaada kasvisliemi, laita kansi pannun päälle ja kiehuta 10 minuuttia kunnes kana on kypsää. Poista kanelitanko.

4

Kanan kypsyessä, laita sipuli, kuminan siemenet ja liemi parsakaalille toiseen pannuun/kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia kunnes sipulit ovat pehmeitä. Sekoita joukkoon parsakaali, valkosipuli ja chili. Keitä 5 minuuttia kunnes parsakaali on pehmeää. Mausta mustapippurilla ja tarjoile kana. Ripottele päälle korianteria.

Nutrition Facts

Amount Per Serving
Calories 111