Laita linssit, porkkanat ja selleri kattilaan. Peitä kylmällä vedellä. Kiehuta, laske hieman lämpötilaa ja laita kansi päälle. Anna kiehua 20 minuuttia, kunnes linssit ja kasvikset ovat kypsiä ja pehmeitä.
Valuta hyvin ja lisää vinegrette sekä silputtu persilja joukkoon. Mausta mustapippurilla.
Sillä aikaa kun linssit valmistuvat, grillaa kalaa 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta kunnes se on kypsää. Vaihtoehtoisesti voit kääriä kalan folioon ja paistaa sitä uunissa 10-12 minuuttia tai kunnes se on kypsää.
Käyttäen perunankuorijaa viipaloi kesäkurpitsat pitkittäissuunnassa ohuiksi nauhoiksi. Höyrytä tai keitä kiehuvassa vedessä 2-3 minuuttia kunnes ne pehmenevät hieman. Varo keittämässä liian pehmeäksi.
Asettele linssit lautaselle ja kala niiden päälle. Purista päälle hieman sitruunamehua. Tarjoile kesäkurpitsan kanssa ja lisää päälle hieman mustapippuria.
annokset 2