Print Options:

Nopea kasvislasagne

Antaa2 ServingsAika25 min

Kasvislasange

 4 lasagnelevyä
 250 g pinaatinlehtiä
 200 g vähärasvaista ricottajuustoa
 ripaus raastettua muskottipähkinää
 1 sitruunan kuori raastettuna
 2 rkl silputtua ruohosipulia tai tilliä
 jauhettua mustapippuria
 200 g vihreitä papuja
 200 g pilkottua parsaa
 200 g kirsikkatomaatteja
1

Keitä lasagnelevyt kattilassa kiehuvassa vedessä 8-10 minuuttia kunnes ne ovat pehmeitä. Ota levyt pois varovasti lusikoiden avulla ja kuivaa hyvin.

2

Sillä aikaa kun lasagnelevyt kiehuvat, valmista pinaatti pannussa. Lisää pinaatin joukkoon lusikallinen vettä ja pidä levy keskilämmöllä, sekoittaen ja heiluttaen pannua 2 minuuttia kunnes lehdet kuihtuvat ja ovat kirkkaan vihreitä. Kuivaa pinaatti ja sekoita yhteen ricottan kanssa. Sekoita joukkoon muskottipähkinä, sitruunan kuori, yrtit ja mustapippuri.

3

Keitä tai höyrytä toisessa pannussa/kattilassa vihreät pavut sekä parsa 6-8 minuuttia kunnes ovat pehmeitä. Kuivaa.
Paista kirsikkatomaatteja kunnes ne ovat pehmeitä ja ihan vähän hiiltyneitä.

4

Leikkaa jokainen pastalevy puoliksi. Laita yksi levyn pala lautaselle, lisää päälle pinaattiseosta, papuja ja parsaa. Lisää päälle toinen pastalevy ja jatka pinoamaan aineaksia päällekkäin kolmen levyn verran lisää. Valmista toinen annos samalla tavalla.
Tarjoile lasagne samantien paistettujen kirsikkatomaattien kanssa.

Nutrition Facts

annokset 2


Amount Per Serving
Calories 175