Print Options:

Kevyt kesäkurpitsalasagne

Antaa4 ServingsAika1 hr

Kevyt soija- kesäkurpitsalasagne

 1 kpl kesäkurpitsa
 1 kpl sipuli
 1,50 dl soijarouhetta
 2 rkl chilitomaattimurskaa
 140 g chilituorejuustoa
 150 g Emmental/mozzarella juustoraastetta
 1 rkl maissitärkkelys- tai vehnäjauhoja
 Oreganoa
 Suolaa
1

Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla.

2

Paista soija. Lisää hienonnettu sipuli. Kaada tomaattimurska pannulle, lisää tuorejuusto, oregano ja suola. Hauduta pari minuuttia. Ripottele päälle maissitärkkelys- tai vehnäjauhot

3

Annostele lasagnevuoan pohjalle ohut kerros soijasekoitusta, ripottele päälle hieman juustoraastetta. Lado kesäkurpitsaviipaleita kastikkeen päälle vieri viereen lasagnelevyjen tapaan. Toista kerroksia siten, että päällimäiseksi tulee kesäkurpitsaa. Ripottele pinnalle noin 1 1/2 dl juustoraastetta.

4

Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttiaennen tarjoamista.

Nutrition Facts

annokset 0


Amount Per Serving
Calories 325