Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
Paista soija. Lisää hienonnettu sipuli. Kaada tomaattimurska pannulle, lisää tuorejuusto, oregano ja suola. Hauduta pari minuuttia. Ripottele päälle maissitärkkelys- tai vehnäjauhot
Annostele lasagnevuoan pohjalle ohut kerros soijasekoitusta, ripottele päälle hieman juustoraastetta. Lado kesäkurpitsaviipaleita kastikkeen päälle vieri viereen lasagnelevyjen tapaan. Toista kerroksia siten, että päällimäiseksi tulee kesäkurpitsaa. Ripottele pinnalle noin 1 1/2 dl juustoraastetta.
Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttiaennen tarjoamista.
annokset 0