Print Options:

Kevyt leipä- tai vuohenjuustosalaatti

Antaa1 ServingAika20 min

 100 g leipäjuustoa
 1 tl pestoa (jos käytät vuohenjuustoa)
 6 kpl saksanpähkinää
 5 kpl kirsikkatomaattia halkaistuna
 1 kpl viikuna
 1 pala kurkkua kuutioituna
 rucolaa
 avokadoöljyä kastikkeeksi
1

Jos käytät vuohenjuustoa - tee näin:
Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen tai käytä grillivastusta.

2

Sivele hiukan pestotahnaa vuohenjuustoviipaleiden päälle.

3

Asera ne uunin kestävään astiaan ja anna paahtua ruskeapintaisiksi (noin 5 min).

4

Valmista salaattipohja kun juusto on uunissa: huuhtele rucola ja aseta lautaselle.

5

Halkaise tomaatit ja asettele viikunalohkojen kanssa salaattipedille.

6

Pirskottele avokadoöljyä päälle. Lisää saksanpähkinät ja nostele viimeiseksi lämpimät vuohenjuustoviipaleet salaatin päälle.

7

Jos käytät leipäjuustoa, sinun täytyy ainoastaan sekoittaa kaikki aineet keskenään ja syödä!

8

Jos käytät leipäjuustoa, et tarvitse pestoa. Jos käytät vuohenjuustoa, et tarvitse öljyä kastikkeeksi. Jos taas käytät fetaa, murenna n. 70 g annokseen.

Nutrition Facts

Amount Per Serving
Calories 300