Jos käytät vuohenjuustoa - tee näin:
Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen tai käytä grillivastusta.
Sivele hiukan pestotahnaa vuohenjuustoviipaleiden päälle.
Asera ne uunin kestävään astiaan ja anna paahtua ruskeapintaisiksi (noin 5 min).
Valmista salaattipohja kun juusto on uunissa: huuhtele rucola ja aseta lautaselle.
Halkaise tomaatit ja asettele viikunalohkojen kanssa salaattipedille.
Pirskottele avokadoöljyä päälle. Lisää saksanpähkinät ja nostele viimeiseksi lämpimät vuohenjuustoviipaleet salaatin päälle.
Jos käytät leipäjuustoa, sinun täytyy ainoastaan sekoittaa kaikki aineet keskenään ja syödä!
Jos käytät leipäjuustoa, et tarvitse pestoa. Jos käytät vuohenjuustoa, et tarvitse öljyä kastikkeeksi. Jos taas käytät fetaa, murenna n. 70 g annokseen.