Print Options:

Kevyt lasagne

Antaa4 ServingsPrep Time15 minCook Time45 minAika1 hr

Kevyt lasagne

KASVISKASTIKE
 4 porkkanaa
 1 iso sipuli
 3 tomaattia
 2 valkosipulinkynttä
 1 tl suolaa
 1 tl pippurirouhetta
 1 tl pizzamaustetta
JUUSTOKASTIKE:
 3 dl rasvatonta maitoa
 2 rkl vaaleaa Maizenaa
 75 g juustoraastetta 17%
 ½ tl suolaa
 ripaus muskottipähkinää
PINNALLE:
 25 g juustoraastetta 17%
1

Valmista kasviskastike. Leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Raasta porkkanat ja leikkaa tomaatit kuutioiksi. Paista pannulla sipulit, porkkanat ja tomaatit. Purista joukkoon valkosipulin kynnet. Lisää muut mausteet. Kuumenna välillä sekoitellen. Anna kiehua kunnes paksua ja sakeaa.

2

Valmista juustokastike. Kuumenna maito kiehuvaksi ja lisää joukkoon vaalea Maizena. Anna kiehahtaa. Nosta kattila levyltä ja sekoita joukkoon mausteet ja juustoraaste.

3

Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa pitkiksi viipaleiksi (käytä juustohöylää, niin saat ohuita viipaleita).

4

Lado uunivuokaan kerroksittain vuorotellen kasviskastiketta, kesäkurpitsaviipaleita ja juustokastiketta.
Ripota pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Nutrition Facts

annokset 0


Amount Per Serving
Calories 172