Valmista kasviskastike. Leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Raasta porkkanat ja leikkaa tomaatit kuutioiksi. Paista pannulla sipulit, porkkanat ja tomaatit. Purista joukkoon valkosipulin kynnet. Lisää muut mausteet. Kuumenna välillä sekoitellen. Anna kiehua kunnes paksua ja sakeaa.
Valmista juustokastike. Kuumenna maito kiehuvaksi ja lisää joukkoon vaalea Maizena. Anna kiehahtaa. Nosta kattila levyltä ja sekoita joukkoon mausteet ja juustoraaste.
Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa pitkiksi viipaleiksi (käytä juustohöylää, niin saat ohuita viipaleita).
Lado uunivuokaan kerroksittain vuorotellen kasviskastiketta, kesäkurpitsaviipaleita ja juustokastiketta.
Ripota pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 45 min.
annokset 0