Print Options:

Kevyt kikhernemuusi ja mausteinen karitsa

Antaa2 ServingsAika30 min

 250 g kartisan pihvi (mahdollisimman vähärasvainen)
 ½ sitruunan mehu
 1 valkosipulin kynsi murskattuna
 1 tl jauhettua juustokuminaa
 1 tl jauhettua korianteria
 1 tl kuivattua oreganoa
 salaatinlehtiä
 2 viipaloitua kevätsipulia
 ¼ kurkku viipaloituna
 6 retiisiä viipaloituna
 muutama hyppysellinen silputtua minttua
 1 rkl öljytöntä vinegrettekastiketta
Kikhernemuusi
 400 g kikherneitä huuhdeltuna ja kuivattuna
 1 valkosipulin kynsi murskattuna
 1 tl juustokuminan siemeniä
 2 rkl pilkottua persiljaa
 ½ sitruunan mehu
 jauhettua mustapippuria
1

Ripottele karitsan päälle sitruunamehu, valkosipuli, jauhetut mausteet sekä oregano. Hiero sekoitus kummalekin puolen lihaa.

2

Murskaa kikherneet, valkosipuli, juustokumina, persilja ja sitruunamehu tehosekoittimessa karkeaksi soseeksi. Lisää mustapippuria makusi mukaan.

3

Sekoita keskenään salaatinlehdet, kevätsipulit, kurkku, retiisit sekä minttu kulhossa ja lisää joukkoon myös vinegrettekastike.

4

Paista lammas joko kuumassa grillissä tai pannulla n. 6-8 minuuttia kummaltakin puolelta.
Sillä aikaa kun lammas paistuu, lämmitä kikhernemuusi mikrossa tai pannulla miedolla lämmöllä.

5

Asettele lautaselle lammas, kikhernemuusi ja salaattia. Nauti!

Nutrition Facts

annokset 0


Amount Per Serving
Calories 199