Print Options:

Kevyt grillattu Quorn salaatti

Antaa1 ServingAika25 min

 275 g maustamattomia Quorn fileitä (lihan korvike) tai paloja
 160 g parsaa paloiteltuna
 200 g kesäkurpitsaa, viipaloituna pituussuunnassa
 1 vihreä paprika kuutioituna
 6 kevätsipulia pilkottuna
 100 g rucolan lehtiä
 100 g babypinaatin lehtiä
 3 rkl öljytöntä vinegrettekastiketta
 ½ limen mehu
 Pari pisaraa balsamiviinietikkaa
 3 rkl pilkottua tuoretta korianteria
 jauhettua mustapippuria
1

Esilämmitä grillipannu tai suuri muurinpohjapannu. On tärkeää, että pannu on todella kuuma ennen kuin aloitat paistamisen.

2

Laita Quorn fileet kuumalle pannulle ja paista n. 8-10 minuuttia käännellen usein. Ne saavat olla hieman hiiltyneitä, mutta eivät palaneita.

3

Sillä aikaa kun Quornit paistuvat, lisää pannulle kasvikset ja paista 6-7 minuuttia kunnes ne ovat pehmeitä. Kun kasvikset ovat valmiita, ota ne pois pannulta ja pidä lämpimänä.

4

Sekoita rucola ja pinaatti keskenään ja lisää joukkoon 1 rkl kastiketta. Jaa kahdelle lautaselle.

5

Asettele Quorn ja kasvikset jäljellä olevan kastikkeen kanssa rucola-pinaattipedille. Ripottele limemehu, vähän balsamiviinietikkaa, korianteri ja mustapippuri annoksen päälle. Tarjoile lämpimänä!

Nutrition Facts

Amount Per Serving
Calories 110