Print Options:

Kevyet tonnikalapihvit

Antaa2 Servings

Thaimaalaiset kevyet tonnikalapihvit

 4 lohkottua kevätsipulia
 1 pieni nippu tuoretta korianteria
 1 tuore vihreä chili, viipaloituna
 2 pilkottua sitruunaruohoa
 1 kananmuna
 225 g säilyketonnikalaa vedessä, valutettuna
 1 tl Nam pla, tai vastaavaa thaimaalaista kalakastiketta
 200 g silputtua kiinankaalia
 2 valkosipulinkynttä mur
 2 rkl kasvisannosfondi tai kasvisliemi
 jauhettua mustapippuria
 vastapuristettua sitruunamehua
1

Sekoita kevätsipulit, korianteri, chili, sitruunaruoho ja muna tehosekoittimella. Lisää tonnikala ja Nam pla. Sekoita lyhyesti niin kauan kunnes seos on sekoittunut tasaiseksi ilman että koostumus menee liian veteläksi.

2

Laita mahdollisimman iso paistinpannu kuumenemaan. Kun se on kuuma, lisää suuria lusikallisia tonnikalaseosta pannulle. Ei haittaa vaikka ne hieman leviävät. Paista 3-4 minuuttia kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita kummaltakin puolelta.

3

Sillä aikaa kun tonnikalapihvit paistuvat, paahda kaali ja valkosipuli kasvisliemessä pannulla kuumalla lämmöllä rapeaksi. Mausta mustapippurilla.

4

Tarjoile tonnikalapihvit kuumana puristetun sitruunamehun ja kaali-valkosipulipaistoksen kanssa.

Nutrition Facts

annokset 0


Amount Per Serving
Calories 110