Print Options:

Kevyempi tulinen nauta ja nuudelit

Antaa2 ServingsAika20 min

 60 g kiinalaisia munanuudeleita
 1 rkl Sichuaninpippuria (voit myös käyttää tavallista mustapippuria)
 250 g naudan fileetä (mahdollisimman vähärasvainen) ohueksi viipaloituna
 vähäkalorista öljyä
 1 tuore punainen chili ohueksi viipaloituna
 2 valkosipulin kynttä murskattuna
 2,50 cm tuoretta inkiväärin juurta kuorittuna ja viipaloituna ohuiksi tikuiksi
 2 kevätsipulia viipaloituna
 1 iso porkkana, viipaloituna ohuiksi tikuiksi
 1 vihreä paprika viipaloituna
 1 punainen paprika viipaloituna
 1 rkl soijakastiketta
 1 tl Hoisin kastiketta
 1 limen mehu
 1 silputtu kevätsipuli (lisukkeeksi)
 1 silputtu punainen paprika (lisukkeeksi)
1

Keitä nuudelit paketin ohjeiden mukaan. Valuta vesi pois ja pidä nuudelit lämpimänä.
Sillä aikaa kun nuudelit valmistuvat, murskaa pippurit karkeaksi jauheeksi ja mausta naudan fileet.

2

Kaada öljyä hiukan pannulle ja lämmitä keskilämpöiseksi. Kun pannu on kuuma, lisää nauta pannulle ja paista käännellen n. 1 minuutti kunnes liha on kypsää.

3

Lisää chili, valkosipuli, inkivääri, kevätsipuli, porkkana ja paprikat. Paista n. 2 minuuttia sekoittaen. Lisää joukkoon soija, hoisin kastike ja limemehu. Jatka paistamista 2 minuuttia.

4

Sekoita nuudelit muiden joukkoon ja asettele ruoka lautaselle. Lisää annokseen silputtu kevätsipuli ja chili. Tarjoile samantien!

Nutrition Facts

annokset 0


Amount Per Serving
Calories 176