Poista lohesta nahka. Leikkaa filee pitkittäin keskeltä kahtia ja sen jälkeen noin 3,5 cm viipaleiksi.
Sekoita teriyakikastike, limemehu sekä raastettu inkivääri keskenään. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Sekoita chili marinadiin. Kaada seos laakean vuoan pohjalle. Nosta kalapalat vuokaan. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Käännä kaloja pari kertaa marinoitumisen aikana.
Kuivaa kalojen pinta, voitele ne öljyllä ja mausta pinta suolalla. Paista rasvassa muurikassa, grillissä tai pannulla kunnes kala on kypsää ja mehevää. Käännä kalat varovasti lastalla paistamisen puolivälissä.
Nosta lohipalat tarjoiluvadille. Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä, hienonnetulla ruohosipulilla, ohuilla inkiväärisuikaleilla ja hienonnetulla chilillä.
annokset 0