Print Options:

Kevyempi aasialainen lohi

Antaa4 Servings

Kevyempi aasialainen lohi

 600 g lohta
 1 dl teriyakikastiketta
 2 tl inkivääriä
 2 tl tuoretta chiliä
 2 rkl oliiviöljyä
 1 rkl sesaminsiemeniä
 ½ dl inkivääriä
 2 kpl limeä
 ruohosipulia
1

Poista lohesta nahka. Leikkaa filee pitkittäin keskeltä kahtia ja sen jälkeen noin 3,5 cm viipaleiksi.

2

Sekoita teriyakikastike, limemehu sekä raastettu inkivääri keskenään. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Sekoita chili marinadiin. Kaada seos laakean vuoan pohjalle. Nosta kalapalat vuokaan. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Käännä kaloja pari kertaa marinoitumisen aikana.

3

Kuivaa kalojen pinta, voitele ne öljyllä ja mausta pinta suolalla. Paista rasvassa muurikassa, grillissä tai pannulla kunnes kala on kypsää ja mehevää. Käännä kalat varovasti lastalla paistamisen puolivälissä.

4

Nosta lohipalat tarjoiluvadille. Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä, hienonnetulla ruohosipulilla, ohuilla inkiväärisuikaleilla ja hienonnetulla chilillä.

Nutrition Facts

annokset 0


Amount Per Serving
Calories 325