Onnistuimme!

Tuovi Huttunen

Nimi: Tuovi Huttunen

Ennen: 62kg

Nyt: 57kg

Sparraaja: Jaana Jauhiainen

Kyllästyin vetämään vatsaa sisään ja tursuamaan ulos minulle niin rakkaista vanhoista farkuistani. Ratsastushousut sain vedettyä enää niukin naukin kiinni. Olo oli turvonnut ja vatsaa piti peitellä. Päätin, että vaatekokoa en ala suurentaa enkä uusia ratsastushousuja hankkimaan. Olin jo kokeillut erilaisten uusienelämienalkujen mahdottomat kuntokuurit ja juoksulenkit ja todennut tilanteen toivottomaksi.

Marssin ensimmäiseen Cambridge-tapaamiseen päättäväisenä. Loppu onkin ollut sitten, ihmeekseni voin todeta, helpompaa kuin kuvittelinkaan. Noudatin muutaman viikon tinkimättä ohjeita, ja söin Cambridge-aterioita edeten tasolta seuraavalle. Muutosta alkoi tapahtua, vaikka arkeeni en liikuntaa saanutkaan kovasti lisättyä. Tosin nimenomaan arkiliikunta on kuulunutkin elämääni päivittäin.

Kiinnitän nyt aivan eri tavalla huomiota siihen, mitä ostan. Tutkaan huolella paitsi leivän, myös juuston pakkausselosteen ja syön kasviksia paljon enemmän kuin aikaisemmin. Olen, totta kai, aina tiennyt lautasmallin ja syönytkin paljon salaattia, mutta minulla on nyt aivan uusi suhde – kasviksiin!

Meillä ei koskaan ole ollut toimivaa henkilövaakaa. Tehokkaana mittarina ovat tosiaankin toimineet farkkuni. Nyt tultuani ”valmiiksi” eli saavutettuani tavoitteeni palkitsin itseni ostamalla digitaalisen tyylikkään henkilövaa’an. Olen nyt ottanut tavakseni aamuisin käydä vaa’alla vahtimassa, etten vain ala lihota. Tyytyväisenä olen kuitenkin voinut todeta, että olen laihtunut vielä vähän jo valmennuksessa saavutetusta tavoitteestani. Tämä johtuu aivan Cambridge-valmennuksen aikana tehdyistä ruokavaliomuutoksistani. Olen tietenkin myös oppinut järkevän annoskoon. Kyllähän tuolle valmennukselle tietenkin hintaa tuli, mutta kyllä se kannatti!

Takaisin