Onnistuimme!

Maija Aallas – Valmentaja Katri Viisainen

Nimi: Maija Aallas

Ennen: 66kg

Nyt: 59kg

Sparraaja: Katri Viisainen

Pitkään jatkunut huono olo kehossa ja väsymys. Olen aina liikkunut, mutta silti kiloja kertyi. Vaatteet alkoivat kiristämään ja muutenkin tyytymätön olo itseen. Elämäni eka dieetti ja kunnollinen kurkistus omiin ruokailutottumuksiin.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?   

Parhaimpia kokemuksia elämässäni. Toteutin dieetin keskellä suurta elämänmuutosta, johon liittyi paljon stressiä ja painetta. Koin erittäin hyväksi tällaisessa ajassa pysähtyä oman kehon ja mielen äärelle, jossa tavoitteena parempi olo.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

 En ole laihduttanut koskaan, koska liika syöminen ei ole ollut ongelma. Päinvastoin syöminen on ollut aina kiireisen yrittäjyyden ja äitiyden keskellä epäsäännöllistä ja liian vähäistä.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Ymmärrys, mistä kalorit muodostuvat ja, miten suunnittelen terveelliset ateriat ja hyvän ateriarytmin. Olen myös huomattavasti energisempi ja virkeämpi ja nukun hyvin.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Kuuntelen kehoani ja mieltäni enemmän. Mietin, mitä suuhuni laitan ja mikä on minulle hyväksi. On ihanaa olla kehossa, josta itse pitää. Olen myös lopettanut itseni lohduttamisen ruualla ja paremman mielentilan hakemista ruuan ja herkuttelun avulla.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Yllättävää oli huomata ja oppia, että nälkäisenäkin voi toimia ja ajatella. Näläntunne menee ohi ja pakottaa itsen kuuntelemista ja rauhoittumista. Oli ihanaa myös kuunnella omaa kehoa dieetin aikana ja päästää irti vääristyneistä ajatuksista suhteessa ruokaherkkuihin ja makeaan. Myös alkoholin jättäminen kokonaan toi paljon hyvää elämään. Aamuisin oli virkeä ja yöunet maistuivat.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Cambridge-dieetti oli minulle matka itseen ja mielen hiljentämistä. Valmentajan tuki on erittäin tärkeää, koska uudet elämäntavat saa paremmin osaksi arkea, kun voi keskustella asiasta enemmän tietävän kanssa. Dieetin loputtua teimme yhdessä valmentajan kanssa sotasuunnitelman painon nousua vastaan, mikä erittäin hyvä.

Muuta lisättävää:      

Cambridge ateriat helpottavat paljon ja ateriavalikoima yllättävä laaja. Oma ehdoton suosikkini on soijaproteiinista valmistettu pasta bolognese sekä situuna patukka. Kiitos upea Katri tästä matkasta!

Takaisin