Onnistuimme!

Viktoria Forsberg

Nimi: Viktoria Forsberg

Ennen: 84kg

Nyt: 75kg

Sparraaja: Sari Niva

Korona-aikana oli yhtäkkiä tullut 10 kg ekstraa ja kiireisenä toimitusjohtajana en ehtinyt tai jaksanut itse miettiä, että miten saisin niitä kiloja taas pois.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Helppo, toimiva ja tehokas. Se on helppoa, kun itse ei tarvitse miettiä tai suunnitella ruokavalioita, pitää vain noudattaa Sarin ohjeita ja kilot lähtee. Valmiit tuotteet auttavat myös alussa tosi paljon. Ja se rajoittaa helposti muut syömiset pois, kun tietää että ”tänään syön nämä 3 tuotetta ja ei mitään muuta – ykköstasolla”. Kaikesta huolimatta dieetin aikana oppii paljon asioita myös painonhallintaan.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Motivaatio on paljon korkeampi, kun menee seisomaan vaalle joka toinen viikko ja Sari seuraa ja mittaa tulokset. Se innostaa ja motivoi. Sekin auttoi paljon, että Sarilla oli aina ratkaisuja eri ongelmiin, mitä tuli matkan varrella ruoan suhteen.

Todella yksilöllistä valmennusta.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Vaattet istuvat paljon paremmin, en hikoile yhtä paljon ja liikunta tuntuu helpommalta. On myös paljon kivempi katsoa peiliin.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Syön pienempiä annoksia ja makean himo väheni.

Olen huomannut, että voin paljon paremmin myös sen takia, että aikaisemmin minulla oli kova närästys, mutta tämä loppui Cambridge-dieetin aikana eikä ole vieläkään tullut takaisin.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Huomasin että ei ole vaarallista vaikka on vähän nälkä. Pyrin nyt aina siihen, että ainakin kerran päivässä olisi nälkää, niin että vatsa kurisee, ennen kuin syön jotain taas.

Sari on erittäin hyvä valmentaja, joka innostaa, motivoi ja auttaa erilaisissa tilanteissa.

Nyt laihdutuksen jälkeen, kun yritän pysyä samoissa luvuissa, niin käyn joka toinen kuukausi punnituksessa ja tämäkin auttaa minua pitämään painon kurissa.

Takaisin